fbpx

Çlirim Kastrati

Web Developer

Çlirim Kastrati i cili ka përdunduar modulin WEB Development në Probit Academy, pasi ka përfunduar praktikën në Probit është punësuar në në  kompaninë e zhvillimit softuerik, The Social Plus në Prishtinë.

Në kuadër të shkollës ai ka ndjekur modulin WEB, detajet e modulit:

  1. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  2. Web Development II(PHP & MySQL)
  3. Kodimi i Projektit SMP
  4. Source Version Control – GitHub
  5. Bootstrap
  6. WordPress
  7. Web Intermediate(OOP PHP & MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  8. OOP PHP & Laravel

Pako Profesionale në Web Development

 

Njohuritë e fituara gjatë shkollës dhe aftësitë e shfaqura gjatë kodimit të projekteve praktike bënë që ai të angazhohet në punë në kompaninë The Social Plus.

Tani ai është duke punuar në projekte reale të kompanisë dhe njëkohësisht duke vazhduar ta ndjekë trajnimin Web Development. Trajnimi së bashku me punën praktike kanë bërë që ai të avancohet jashtëzakonisht shumë, andaj në të ardhmen presim shumë prej tij.

Fatin e tij për hyrje në praktikë dhe punësim në kompani të ndryshme e pret çdo student i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.