fbpx

Arijan Baxhaku

Network Engineer

Studenti i dalluar i shkollës sonë në trajnimin e mbajtur për CCNA, Arijan Baxhaku, së fundi është certifikuar në provimin final për CCNA Routing & Switching.

Arijani është prej studentëve më të dalluar që ka pasur shkolla jonë. Me gjithë sfidat që ai i pati përpara, që në të njëjtën kohë edhe të punojë edhe ta kryejë trajnimin, ai arriti që me njohuritë e fituara në këtë trajnim ta kryejë provimin dhe të certifikohet në CCNA. (Shiko detajet e trajnimit: Pako Profesionale Networking – CCNA )

Arijani edhe tani vazhdon të jetë pjesë e kompanisë ku ai punon, ai është pjesë e ekipit që punon në projekte reale.

Ndërkohë të gjithë studentët e talentuar dhe ata të punësuar që përkushtohen dhe angazhohen për t’u avancuar, mund t’i ndjekin hapat e Arianit dhe ngritën në karrierën e tyre profesionale.