fbpx

Adriatik Nikqi

Web Developer

Studenti i shkollës profesionale Web Development në Probit Academy, Adriatik Nikqi  është punësuar në kompaninë e zhvillimit softuerik, Probit në Prishtinë.

Në kuadër të shkollës Adriatiku  ka përfunduar WEB Development modulin e parë dhe do filloj në moduli II.
Ndërsa trajnimet që ai i ka ndjekur deri më tani janë :

  1. Web Development I (HTML, CSS, JavaScript)
  2. Web Development II (PHP & MySQL)
  3. Kodimi i Projektit SMP
  4. Source Version Control – GitHub
  5. Bootstrap
  6. WordPress
  7. Web Intermediate (OOP PHP & MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  8. OOP PHP & Laravel

Pako Profesionale në Web Development

Ende pa përfunduar shkollën një vjeçare Adriatiku e shfaqi talentin dhe aftësitë e tij në kodimin e projekteve reale që ishin pjesë e shkollës. Kjo ishte e mjaftueshme që ai të punësohet në kompaninë Probit që është një nga partnerët e shkollës tonë. Ai është mirëpritur nga stafi dhe tashmë ka filluar të punojë në projektet e kompanisë për klientë të ndryshëm, ndërkohë që edhe është duke vazhduar ta ndjekë trajnimin në Probit Academy për t’u avancuar edhe më shumë.