fbpx

WordPress Administrim

Dëshironi të mësoni krijimin e ueb faqeve duke përdorur njërën prej platformave më të përhapura në treg: WordPress? Për vetëm 20 orë trajnim, i cili është drejtuar më shumë nga pjesa praktike.
Në fund me anën e njohurive të fituara së bashku me studentët përfundohet një projekt real.

User Avatar
(Asnjë vlerësim)
Çka do përfitoni nga trajnimi?
 • Përdorimin e sistemit për menaxhimin e përmbajtjes për të krijuar ueb faqe
 • Krijimin e ueb faqeve për biznese me fushë veprime të ndryshme
 • Menaxhimin e faqeve, kategorive, postimeve dhe përmbajtjes brenda tyre
 • Menaxhimin e shtojcave, pamjes dhe funksionaliteteve të tjera

Para-kushtet

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga studentët pritet që të kenë njohuri në bazat e programimit në WEB (preferohet të kenë të përfunduar kursin Bazat e Programimit në WEB I & II).


Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të këtij trajnimi studenti do të jetë në gjendje të krijoj ueb faqe për biznese me fushë veprime të ndryshme duke përdorur platformën WordPress.

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 60 mësime / 6 kuize Koha: 2 javë

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Mbi 2 vite përvojë në mësimdhënie Përvojë në profesion: Mbi 8 vite përvojë në zhvillim softueri Shkollimi : Master në shkenca kompjuterike

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

  4 Comments

 1. 8 Shkurt, 2020
  Përgjigjiuni

  Pershendetje! Per nje person si une qe ka deshire me u njoftu me kodim edhe boten e krijimit te webfaqeve por qe ska ASNJE kurse te kryer, a mundet me qene adekuat pjesmarrja ne kete kurs?

  • 10 Shkurt, 2020
   Përgjigjiuni

   Përshëndetje Veton, po gjithsesi. Pjesëmarrësit në këtë kurs do të aftesohen që të krijojnë ueb faqe duke përdorur platformen WordPress.

 2. 7 Shkurt, 2021
  Përgjigjiuni

  Përshëndetje!

  Jam i interesuar rreth këtij kursi.
  Edhe pse jam fillestar dhe me sa lexova më lart për të ditur wordpress nuk ka nevojë të dijmë kodim.
  Unë di shumë pak rreth WordPressit.
  Mendoni se pas këtij trajnimi do të jem në gjendje të krijoj webfaqe profesionale?
  Sa zgjat kursi?

  Gjithë të mirat!

  • 8 Shkurt, 2021
   Përgjigjiuni

   Përshëndetje Valmond,

   më vjen mirë që keni shprehur interesim për të ndjekur trajnimin WordPress Administrim.
   Trajnimi zgjat 20 orë mësimore, orari është 3 herë në javë nga 2 orë, zgjatë 2 javë.
   Trjanimi përfshin instalimin e WordPress, konfigurimin e tij dhe përdorimin e tij për të ndërtuar web faqe profesionale.
   Nuk ka nevojë të dini kodim. E gjithë puna do të kryhet përmes metodës vizuale në dashboardin e WordPress.
   Gjatë trajnimit do të keni mundësi të krijoni një projekt real – një ueb faqe profesionale për një kompani digjitale me njohuritë e fituara gjatë trajnimit.
   Njohuritë e fituara në këtë trajnim mund t’i shfrytëzoni për të ndërtuar ueb faqe të tjera sipas dëshirës dhe nevojës.

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.