fbpx

Switching, Routing, and Wireless Essentials (SRWE)

Avancimi njohurive në rrjeta kompjuterike niveli mesatar është i mundur për vetëm 65 orë trajnim. Në këtë trajnim ju do mësoni si të krijoni një rrjet për një kompani të madhe dhe të bëni sigurimin e asaj rrjete dhe avancime të tjera.

User Avatar
(Asnjë vlerësim)