fbpx

Introduction to Networks (ITN)

Mësimi i rrjetave kompjuterike niveli fillestar është i mundur për vetëm një trajnim. Në këtë trajnim ju do mësoni si të krijoni një rrjet për një kompani të vogël dhe të bëni sigurimin e asaj rrjete.

User Avatar
(Asnjë vlerësim)