fbpx

Petrit Halabaku

Web Developer

Petrit Halabaku studentë i jonë ishte pjesë e pakos WEB,  organizua në Qershor – Tetor 2018.

Në kuadër të shkollës ai përfundoi 6 trajnime të lidhura me WEB:

  1. PhotoShop & Web Design
  2. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  3. Web Development II(PHP & MySQL)
  4. Kodimi i Projektit SMP
  5. Web Intermediate(Bootstrap, MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  6. Laravel

Petriti ishte studentë i dalluar dhe në fund të çdo trajnimi kishte nga një projekt të përfunduar, mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Petritin ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar punë praktike me pagesë në HEAD, si WEB Developer.

Ai është pjesë e ekipit të zhvillimit dhe po punon në një projekt për menaxhimin e aseteve, fatin e Petritit për hyrje në praktikë në kompani të ndryshme e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë .