fbpx

Labinot Bajrami

Web Developer

Labinot Bajrami ishte pjesë e shkollës verore 2018 të mbajtur në shkollën tonë që u organizua në Qershor – Tetor 2018.
Në kuadër të shkollës ai përfundoi 6 trajnime të lidhura me WEB:

  1. PhotoShop & Web Design
  2. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  3. Web Development II(PHP & MySQL)
  4. Kodimi i Projektit SMP
  5. Web Intermediate(Bootstrap, MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  6. WordPress
  7. Laravel

Labi ishte njëri nga studentët më të mirë që shkolla ka pasur, ai në të gjitha trajnimet mëso më shumë se ishte e paraparë në plan program.
Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Labin ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar punë praktike me pagesë në PROBIT, si WEB Developer.

 

Labi është pjesë e ekipit të zhvillimit dhe po punon në një projekt për menaxhimin e studentëve në PROBIT, fatin e Labit për hyrje në praktikë në kompani të ndryshme e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.