fbpx

Granit Aliu

Network Engineer

Granit Aliu ishte pjesë shkollës tonë në CISCO CCNA, në kuadër të shkollës Graniti përfundoi 4 modulet me sukses.

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Granitin ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar punë praktike në njërën nga kompanitë më të njohura në Kosovë që merrem me rrjeta kompjuterike 3CIS.

Granit tash është pjesë e ekipit të 3CIS dhe po punon në projekte reale.

Fatin e Granit për hyrje në praktikë në kompanitë në Kosovë e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.