fbpx

Fllenza Zeneli

Network Engineer

Fllenza Zeneli ishte pjesë shkollës tonë në CISCO CCNA, në kuadër të shkollës ajo përfundoi 4 modulet me sukses.

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Fllanzën ishin të mjaftueshme që ajo të aftësohej për të filluar punë praktike në njërën nga kompanitë më të njohura në Kosovë që merrem me rrjeta kompjuterike 3CIS.

Fllanza tash është pjesë e ekipit të 3CIS dhe po punon në projekte reale.

Fatin e Fllanzes për hyrje në praktikë në kompanitë në Kosovë e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.