fbpx

Çlirim Kastrati

Web Developer

Çlirim Kastrati i cili aktualisht është duke e ndjekur pakon WEB Development në Probit Academy, është angazhuar në praktikë në kompaninë e zhvillimit softuerik, Probit në Prishtinë.

Në kuadër të shkollës ai është duke ndjekur pakon WEB, dhe është në trajnimin OOP & MySQL me projekt real.
Ndërsa trajnimet që ai i ka ndjekur dhe do ndjek janë:

  1. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  2. Web Development II(PHP & MySQL)
  3. Kodimi i Projektit SMP
  4. Source Version Control – GitHub
  5. Bootstrap
  6. WordPress
  7. Web Intermediate(OOP PHP & MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  8. OOP PHP & Laravel

Pako Profesionale në Web Development

Njohuritë e fituara gjatë shkollës dhe aftësitë e shfaqura gjatë kodimit të projekteve praktike bënë që ai të angazhohet në praktikë në Probit.

Tani ai është duke punuar në projekte reale të kompanisë dhe njëkohësisht duke vazhduar ta ndjekë trajnimin Web Development. Trajnimi së bashku me punën praktike kanë bërë që ai të avancohet jashtëzakonisht shumë, andaj në të ardhmen presim shumë prej tij.

Fatin e tij për hyrje në praktikë në kompani të ndryshme e pret çdo student i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.