fbpx
Tahir Hoxha

Tahir Hoxha

Web Developer

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual, Trajner në ICK 2015  – Aktual, Trajner në AUK 2019  – Aktual, Përvoja tjera me trajnime nga viti 1992.

Përvojë në profesion: Zhvillues i Web aplikacioneve nga viti 2000 në disa kompani brenda dhe jashtë vendit, Zhvillues i aplikacioneve afariste (1990-1999), Specialist për Desktop Publishing (1992 – 1999).

Shkollimi : Bachelor në menaxhment dhe informatikë.

Trajnerët tjerë