fbpx
lavdim Rafuna

Lavdim Rafuna

Social Media Marketing

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2020  – Aktual.

Përvojë në profesion Themelues I Smarlty Media Agency, Social Media Trajner, Konsulent. Strategjist I marketingut te mediave sociale per biznese te ndryshme, organizata kosovare dhe nderkombetare etc. Analist i Mediave Sociale. Më shum se 10 vite eksperienc në menagjimin e rrjeteve sociale. Më shum se 10 vite pervoj në menagjimin e web faqeve ndërkombetare.

Shkollimi : Bachelor i Menaxhmentit dhe Marketingut ne Universitetin per Biznes dhe Teknologji (UBT) . Aktualisht në proces të diplomimit për nivelin Master.

Trajnerët tjerë