fbpx

Pako Profesionale në Web Development grupet e Shtatorit

Dëshironi të bëhuni Web Developer ? Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg ? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare.
Eja në shkollën tonë Probit Academy dhe zgjedh drejtimin Web Development Moduli I.

Ky modul është dizajnuar për të plotësuar kërkesat e bizneseve në vendin tonë që merren me zhvillimin e Web aplikacionev. Kërkesat janë bazuar nga kompanitë që janë bashkëpunëtore të shkollës dhe që ofrojnë praktikë për studentët tanë.

Web Development Moduli I ka 10 trajnime me 200 – 250 orë mësim, trajnimi fillon në Shtator 2020 me orare të ndryshme. Studentët që regjistrohen deri me 28 Gusht 2020 do keni mundësi për të fituar zbritje deri në 35%.

Trajniet që do ofrohen:

 1. WEB Development I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery) – 30 orë mësimi + një projekt real.
 2. WEB Development II (PHP, MySQL) – 30 orë mësimi + një projekt real.
 3. Kodimi i projektit real – DEMO SMP – 10 orë mësimi – falas.
 4. Kodimi i projektit real – Rent a Car – 15 orë mësimi – falas.
 5. Source Version Control GitHub 10 orë – trajnim që do mbahet për vikend
 6. Bootstrap 20 orë mësimi – falas.
 7. WEB Development III(PHP OOP & MySQL) – 40 orë mësimi + një projekt real – kodimi i aplikacionit DEMO CMS
 8. Kodimi i projektit real me OOP – Rent a Car – 15 orë mësimi – falas.
 9. WordPress Administrim 20 orë mësim vikend trajnim + një projekt real – krijimi i një faqe me WordPress – falas.
 10. OOP PHP & Laravel – 40 orë mësimi + një projekt real – kodimi i aplikacionit DEMO CMS

Asistime në projekte grupore dhe individuale

Ekipi që do të mbajë trajnime:

 1. Burim Avdiu – udhëheqës i grupit dhe trajner. Master i Shkencave Kompjuterike, me mbi 12 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 2. Tahir Hoxha  – trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 15 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 3. Besnik Abrashi – trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 8 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 4. Labeat Arbneshi– trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 5 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 5. Çlirim Kastrati – trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 2 vite përvojë pune si zhvillues softueri.

Në kuadër të shkollës ofrohen: Materialet elektronike, video online, sfida për studentët, kuize, libra më të fundit në treg për trajnimet përkatës.

Studentët e suksesshëm do mund të angazhohen në praktikë dhe të vazhdojnë edhe 6 muaj shtesë në modulin e 2-të të pakos Web Development ku do të ofrohen trajnime më të avancuara që janë shumë të kërkuara në tregun e punës.

Kontakto në 045 899-099 (viber) | 049 660-103 | info@probitacademy.com

 

Apliko në njërën nga pakot në formularin e më poshtëm

 

Fillon

17:00

14 Shtator, 2020

Mbaron

19:30

20 Mars, 2021

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual, Trajner në ICK 2015  – Aktual, Trajner në AUK 2019  – Aktual, Përvoja tjera me trajnime nga viti 1992. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web aplikacioneve nga viti 2000…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Ligjërues në Universitetin e Prizrenit 2013- 2016, Ligjerues në Kolegjin AAB 2014- 2015, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2008-2010. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2014 – Aktual,…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual. Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Solaborate 2017-2018. Zhvillues softueri në Raiffeisen Bank 2018-2020. Zhvillues softueri në AppStellar 2020 – Aktual. Shkollimi : Bachelor i shkencave të Inxhinierisë Kompjuterike…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual. Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Probit 2019– Aktual. Shkollimi : Bachelor i shkencave të kompjuterike në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike(FIEK). 
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it në Vizah Gmbh 2018-Aktual, Zhvillues i Web-it në Abidat 2018-2019, Zhvillues i Web-it në Timeframe 2017-2018, Zhvillues i Web-it në Moitend 2014-2017. Shkollimi…