fbpx

Pako Profesionale në Java & Android Development grupet e Tetorit

Dëshironi të bëhuni Java & Android Developer ? Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg ? Të mësoni me profesionistë me shkollim dhe përvojë mbi 10 vjeçare.
Eja në shkollën tonë Probit Academy dhe zgjedh drejtimin Java Development Moduli I.

Ky modul është dizajnuar për të plotësuar kërkesat e bizneseve në vendin tonë që merren me zhvillimin e Java & Android aplikacionev. Kërkesat janë bazuar nga kompanitë që janë bashkëpunëtore të shkollës dhe që ofrojnë praktikë për studentët tanë.

Java & Android Development Moduli I ka 9 trajnime me 200 – 250 orë mësim, moduli fillon në Shtator 2020 me orare të ndryshme. Studentët që regjistrohen deri me 28 Gusht 2020 do keni mundësi për të fituar zbritje deri në 35%.

Trajniet që do ofrohen:

 1. Java Fundamentals  – 35 orë mësimi + një projekt real.
 2. Java Advanced – OOP  – 35 orë mësimi + një projekt real.
 3. MySQL  – 15 orë mësimi + një projekt real.
 4. Source Version Control GitHub 10 orë – trajnim që do mbahet për vikend
 5. Unit Testing 10 orë
 6. Data Structures 15 orë
 7. Collections, Lambdas, Streams 15 orë
 8. Java & MySQL Aplikacion Real – 40 orë mësimi + një projekt real.
 9. Maven/Gradle 10 orë
 10. Android Development – 40 orë mësimi+ një projekt real.

Ekipa që do mbaj trajnime:

 1. Berat Perçuku – udhëheqëse e grupit dhe trajnerë. Master i Shkencave Kompjuterike, mbi 12 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 2. Durmish Beqiri – trajnerë. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 10 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës
 3. Alban Gashi – trajnerë. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 10 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës
 4. Fatbardha Dragusha – asistent trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, kodues në kompaninë Probit.
 5. Etj.

Studentët më të mirë do të kenë mundësi për punë praktike.
Kontakto në 045 899-099 (viber) | 049 660-103 | info@probitacademy.com

Apliko në njërën nga pakot në formularin e më poshtëm

Fillon

17:00

26 Tetor, 2020

Mbaron

19:00

30 Prill, 2021

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Trajner në ICK 2018  – 2020, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2009-2014. Përvojë në profesion: Zhvillues i Softueri – Raiffeisen Bank Kosovo May 2007 – Aktual, Zhvillues Softueri në…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual. Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Solaborate 2017-2018. Zhvillues softueri në Raiffeisen Bank 2018-2020. Zhvillues softueri në AppStellar 2020 – Aktual. Shkollimi : Bachelor i shkencave të Inxhinierisë Kompjuterike…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2018 . Shkollimi : Master në shkenca kompjuterike në FIEK.