fbpx

Java Fundamentals

Me 26 Tetor 2020 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals.

Trajner: Msc Berat Perçuku.
Orari: E Hene – E Merkure & E Premte 17:00 – 19:30
Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga 120 në 99 Euro.
Nëse regjistroheni 2 studenta së bashku, çmimi për studentë është 90 Euro.

Detaje për trajnimin: Java Fundametals

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – Programimi i orientuar në objekte – Java 2,
Zhvillimi i aplikacioneve në Android dhe Zhillimi i aplikacioneve Java me MySQL.

Kontakto në:
info@probitacademy.com;
045/899099(viber) – 049/660103.

Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Apliko në trajnim duke plotësuar formularin e më poshtëm

Fillon

17:00

26 Tetor, 2020

Mbaron

19:00

30 Nëntor, 2020

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Trajner në ICK 2018  – 2020, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2009-2014. Përvojë në profesion: Zhvillues i Softueri – Raiffeisen Bank Kosovo May 2007 – Aktual, Zhvillues Softueri në…