fbpx

Hapen regjistrimet për grupet e Nëntorit

Nga muaji Nëntor 2020 shkolla jonë fillon me ofertën – shkollim për fëmijë në drejtimet Web Development, Mobile Development dhe Robotikë për grup mosha 8-12 dhe 12-16 vjeç.

Apliko para datës 27 Nëntor dhe përfito 30-50% të shkollimit pa pagesë

Secili drejtim i shkollimit do të ofroj 5-8 trajnime, secili trajnim do zgjasë nga 3 muaj dhe në fund të secilit trajnim studenti do ketë të realizuar projektin e vet.
Trajnimi do të mbahet fizikisht(me studentë të mirë do punohet dhe individualisht) dhe online duke mundësuar qasje të drejtpërdrejt me trajnerët tanë dhe gjithashtu mundësi leximi te materialeve, detyrave, kuizeve dhe opsione tjera të mësimit që ofrojmë ne si shkollë.

Disa nga trajnimet që do ofrohen gjate shkollimit :

 1. Code,
 2. Scratch,
 3. Lua,
 4. App Inventory,
 5. Web Development,
 6. Bootstrap 4,
 7. Arduino,
 8. Python, etj.

Përmes trajnimeve tona për fëmijë, nxënësit do ta mësojnë logjikën e programimit duke koduar programe të ndryshme kompjuterike. Ata do të mësojnë për strukturat me përsëritje, ngjarjet, funksionet dhe kushtet. Gjithashtu do të njihen edhe me teknika të ndryshme të zgjidhjes së problemeve dhe do të mësojnë rreth sigurisë në internet.

Ekipi e trajnerëve për Kids Programming:

 1. Msc. Fatbardha Dragusha,
 2. Bcs. Çlirim Kastrati,
 3. Bsc. Medina Ahmeti,
 4. Msc. Burim Avdiu, etj.

Data e fundit për aplikim deri më 22 Nentor 2020.

Pas përfundimit të trajnimeve do certifikoheni dhe do arrini të jeni në gjendje të kodoni, projektoni dhe realizoni idetë e juaja inovative përmes teknologjisë informative.

Ejani dhe përfitoni nga zbritjet tona TANI.

 

Fillon

16:30

30 Nëntor, 2020

Mbaron

18:00

31 Janar, 2021

Adresa

Probit Academy


Studentët e lumtur

Disa nga studentët tanë, të cilët kanë filluar praktikën / punën.

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2016  – Aktual, Ligjërues në Universitetin e Prizrenit 2013- 2016, Ligjerues në Kolegjin AAB 2014- 2015, Asistent në Universitetin e Prishtinës 2008-2010. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2014 – Aktual,…
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual. Përvojë në profesion:  Zhvillues softueri në Probit 2019– Aktual. Shkollimi : Bachelor i shkencave të kompjuterike në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike(FIEK). 
Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  – Aktual. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2018 . Shkollimi : Master në shkenca kompjuterike në FIEK.