fbpx
30
Nëntor, 2020
Hapen regjistrimet për grupet e Nëntorit
16:30 - 18:00
Probit Academy

Nga muaji Nëntor 2020 shkolla jonë fillon me ofertën – shkollim për fëmijë në drejtimet Web Development, Mobile Development dhe Robotikë për grup mosha...

30
Nëntor, 2020
Java Fundamentals
17:00 - 19:00
Probit Academy

Me 26 Tetor 2020 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals. Trajner: Msc Berat Perçuku. Orari: E Hene – E...

20
Mars, 2021
Pako Profesionale në Web Development grupet e Shtatorit
17:00 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të bëhuni Web Developer ? Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg ? Të mësoni me profesionistë me shkollim...

30
Prill, 2021
Pako Profesionale në Java & Android Development grupet e Tetorit
17:00 - 19:00
Probit Academy

Dëshironi të bëhuni Java & Android Developer ? Dëshironi të jeni pjesë e një shkollimit të dëshmuar në treg ? Të mësoni me profesionistë...

31
Maj, 2021
New CCNA – 3 Module
16:00 - 18:00
Probit Academy

Me 16 Nentor 2020 fillon trajnimi në New CCNA – 3 Module me super çmim nga 799 në 499 Euro. Trajnimi përmban 3 Nivele...

20
Nëntor, 2020
06
Nëntor, 2020
Super oferta me 50 % zbritje për trajnimin Web Development – Full Stack
17:00 - 19:00
Probit Academy

Trajnimi fillon me Grupi 1: Data e fillimit 23.09.2020, 🕓Orari: E hënë, e mërkurë, e premte 17:00-19:00. Për shkak të interesimit të madh dhe...

31
Tetor, 2020
Pako Profesionale në Web Development
17:00 - 19:00
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën profesionale në fushën zhvillimit të ueb aplikacioneve. Duke parë gjithnjë e më shumë kërkesat e bizneseve tona në fushën e...

23
Tetor, 2020
OOP PHP & Laravel Training
18:00 - 20:00
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me 28 Shtator 2020, orari: E Hene,...

10
Tetor, 2020
Programi veror për fëmijë – Code, Scratch dhe Web
11:00 - 19:00
Probit Academy

Programi veror për fëmijë – Code, Scratch dhe Web po fillon! I mirëpresim të gjithë fëmijët të regjistrohen për grupet e reja dhe të...

30
Shtator, 2020
New CCNA 3 Module
18:00 - 20:00
Probit Academy

Trajnimi përmban 1. Introduction to Networks (ITN), 2. Switching, Routing, and Wireless Essentials (SRWE), 3. Enterprise Networking, Security, and Automation (ENSA).

30
Shtator, 2020
Java, MySQL & Spring | Android Programming – SUMMER SCHOOL 2020
17:00 - 19:00
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën verore për viti e V në Java Development. Në këtë vitë ofrojmë një super ofertë : Tre studentët më të mirë...

30
Shtator, 2020
Summer School viti i V – 2020
15:00 - 19:00
Probit Academy

Këtë vit PROBIT ACADEMY vjen me një super ofertë për Shkollën Verore (viti 5) : Tre studentët më të mirë të pakove do fitojnë...

30
Shtator, 2020
Web Development – SUMMER SCHOOL V 2020
15:00 - 18:00
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën verore për viti e V në Web Development. Në këtë vitë ofrojmë një super ofertë : Tre studentët më të...

26
Shtator, 2020
OOP PHP & Laravel Training
15:00 - 17:00
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me 19 Gusht 2020, orari: E Hene...

23
Shtator, 2020
WordPress Administrim
18:00 - 20:00
Probit Academy

Super oferta me 40% Zbritje për trajnimin WordPress Administrim Trajnimi fillon me 14 Shtator 2020. Orari:E hënë,e martë, e enjte, e premte 18:00-20:00 Detaje...

20
Shtator, 2020
Hapen regjistrimet për grupet e Shtatorit
12:00 - 12:00

Nxito dhe përfito një muaj pa pagesë Trajnimi do të mbahet fizikisht dhe online duke mundësuar qasje të drejtpërdrejt me trajnerët tanë dhe gjithashtu...

05
Shtator, 2020
Python Programming – For beginners become a master – Online
17:30 - 20:00
Probit Academy

Super oferta për Python Programming – For beginners become a master fillon me 27 Korrik 2020, çmimi për online nga nga 250 Euro në...

05
Shtator, 2020
OOP PHP & MySQL me projekt real
18:00 - 19:45
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me 13 Gusht 2020, orari: E...

02
Shtator, 2020
Trajnim 15 orë falas për HTML dhe CSS
17:00 - 19:00
Probit Academy

Jeni nxënës i shkëlqyeshme i shkollës së mesme ose student i mirë në drejtimin Shkenca Kompjuterike dhe keni dëshirë të mësoni HTML & CSS....

31
Gusht, 2020
Vera në Probit Academy
13:00 - 18:00
Probit Academy

Fëmijë të dashur, këtë verë kemi përgatitur për ju një plan se si t’i kaloni pushimet verore këtë vit duke mësuar dhe argëtuar në...

28
Gusht, 2020
Pako Profesionale në Web Development
17:00 - 19:30
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën profesionale në fushën zhvillimit të ueb aplikacioneve. Duke parë gjithnjë e më shumë kërkesat e bizneseve tona në fushën e...

28
Gusht, 2020
Pako Profesionale në Web Development
16:30 - 18:00
Probit Academy

Probit Academy organizon shkollën profesionale në fushën zhvillimit të ueb aplikacioneve. Duke parë gjithnjë e më shumë kërkesat e bizneseve tona në fushën e...

14
Gusht, 2020
OOP PHP & MySQL me projekt real
17:00 - 19:30
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 30% zbritje. Trajnimi fillon me 20 Korrik 2020, orari: E...

07
Gusht, 2020
Bootstrap 4 me dy projekte reale
18:00 - 20:00
Probit Academy

Super oferta me 70 % zbritje për trajnimin Bootstrap 4. Trajnimi fillon me 30 Korrik 2020, orari  – E Hene, Marte, Enjte dhe Premte ...

31
Korrik, 2020
Mësimi online për fëmijë në Teknologji Informative – muaji i parë falas
10:00 - 19:00
Probit Academy

#RRIN’SHPI | #MËSONGASHTEPIA Orientoj fëmijët në profesionin e duhur, ndaloja humbjen e kohës dhe dëmtimin e shëndetit. “Probit Academy“ ofron mësim online për fëmijët...

24
Korrik, 2020
Super oferta me 50 % zbritje për trajnimin Web Development – Full Stack
16:30 - 18:00
Probit Academy

Trajnimi fillon me 22 Qershor 2020, orari E Hëne – Premte nga ora 16:30-18:00, data e fundit e aplikimit  20 Qershor 2020. Trajner: Msc....

17
Korrik, 2020
Super oferta me 40 % zbritje për trajnimin Java Fundamentals
17:00 - 19:30
Probit Academy

Trajnimi fillon me 29 Qershor 2020, orari E Hëne, Marte, Enjte, Premte nga ora 17:00-19:30. Trajner: Msc Berat Perçuku. Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga...

10
Korrik, 2020
Super oferta me 60 % zbritje për trajnimin Web Development – Full Stack – Online
18:00 - 19:30
Probit Academy

Trajnimi fillon me 18 Maj 2020, orari E Hëne – Merkure – Premte nga ora 18:00-19:40, data e fundit e aplikimit 17 Maj 2020....

02
Korrik, 2020
Source Version Control Git
17:00 - 19:40
Probit Academy

Trajnimi per Source Version Control – GIT fillon me me datën 25 Qershor 2020, E Marte – Enjte nga ora 17:00 – 19:40. Temat...

30
Qershor, 2020
Trajnime për fëmijë në kodim – falas muaji i parë
13:00 - 13:00
Probit Academy

#RRIN’SHPI | #MËSONGASHTEPIA A e keni ditur qe Programeret dhe IT-t janë profesionet me te kërkuara dhe te paguara ne këto vitet e fundit...

26
Qershor, 2020
Super oferta me 70 % zbritje për trajnimin Java Fundamentals – Online
17:00 - 19:00
Probit Academy

Trajnimi fillon me 25 Maj 2020, orari E Hëne – Merkure – Premte nga ora 17:00-19:00, data e fundit e aplikimit 23 Maj 2020....

23
Qershor, 2020
WordPress Administrim
17:00 - 19:30
Probit Academy

Super oferta me 40% Zbritje për trajnimin WordPress Administrim Trajnimi fillon me 04 Qershor 2020 Orari: E Marte – Enjte  – 17:00-19:30 Detaje për...

04
Qershor, 2020
Bootstrap 4 me dy projekte reale
17:00 - 19:30
Probit Academy

Super oferta me 70 % zbritje për trajnimin Bootstrap 4. Trajnimi fillon me 19 Maj 2020, orari  – E Marte – Enjte  17:00 –...

29
Maj, 2020
OOP PHP & Laravel Training – Online
17:30 - 19:30
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 50% zbritje. Trajnimi fillon me  20 Prill 2020, orari: E Hene...

29
Maj, 2020
Super oferta me 50 % zbritje për trajnimin Java Fundamentals Online
17:00 - 19:00
Probit Academy

Trajnimi fillon me 20 Prill 2020 e Hëne nga ora 17:00, data e fundit e aplikimit 18 Prill 2020. Trajner: Msc Berat Perçuku. Kohëzgjatja...

20
Maj, 2020
Kids Programming – Grupet Shkurt 2020
00:00 - 00:00
Probit Academy

Edukoni fëmijët tuaj në mënyrë që të mos jenë vetëm përdorues të teknologjisë dhe lojërave kompjuterike, por edhe ta kuptojnë logjikën e programimit dhe...

17
Prill, 2020
Kids Programming – Grupet Janar 2020
14:30 - 15:45
Probit Academy

Trajnimi përmban: 1. Njohja me algoritmet dhe programin, 2. “Debugging”-Korigjimi i programeve, 3. Strukturat e përsëritjes, 4.Interneti, 5. Sigurina në internet, 6. Ngjarjet,...

14
Prill, 2020
Trajnimi në HTML dhe CSS online 15-20 orë mësim falas
15:00 - 17:00
Probit Academy

Duke pasur parasysh situatën në të cilën ndodhemi, Probit Academy vazhdon te jete ne dispozicionin tuaj duke ju ofruar mundësi për të mësuar nga...

09
Prill, 2020
OOP PHP & Laravel Training
16:30 - 19:30
Probit Academy

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 15% zbritje. Trajnimi fillon me  05 Mars 2020, orari: E Marte,...

03
Prill, 2020
OOP PHP & MySQL me projekt real
18:00 - 19:40
Probit Academy

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo ofertën me 20% zbritje. Trajnimi fillon me 09 Mars 2020, orari: E...

06
Mars, 2020
Source Version Control Git
18:00 - 19:40
Probit Academy

Trajnimi per Source Version Control – GIT fillon me me datën 28 Shkurt  2020 nga ora 18:00 – deri në 19:40. Temat që do...

06
Mars, 2020
Java Fundamentals
17:00 - 19:30
Probit Academy

Me 27 Janar 2020 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals. Trajner: Msc Berat Perçuku. Orari: E Hene – E...

06
Mars, 2020
Java Advanced – Programimi i Orientuar ne Objekte
17:30 - 19:30
Probit Academy

Me 19 Dhjetor 2019 fillon trajnimi – Programimi i Orientuar në Objekte – Java II. Trajner: Msc. Berat Perçuku Orar : Marte Enjte  17:30...

27
Shkurt, 2020
OOP PHP & MySQL me projekt real
16:30 - 19:30
Probit Academy

Trajnimi i përmban: 1. PHP OOP, 2. MySQL, 3. Kodimi i projektit

21
Shkurt, 2020
WordPress Administrim
17:00 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të mësoni krijimin e ueb faqeve duke përdorur njërën nga platformave më të përhapura në treg WordPress. Regjistrohuni në trajnim dhe fitoni ofertën...

08
Shkurt, 2020
Bootstrap 4 me dy projekte reale
17:30 - 19:30
Probit Academy

Trajnimi i përmban: 1. Hyrje në Bootstrap, 2. Shërbimet, 3. Komponentet, 4. Sistemi Grid, 5. JavaScript Module, 6. Projekti Social Media – Krijimi i...

31
Janar, 2020
Tick-Flyer-v4-1024×536
Java II – Programimi i Orientuar ne Objekte
00:00 - 00:00
Probit Academy

Trajner: Msc. Berat Perçuku Orar e takimit 17:00. Kohëzgjatja 30 orë, çmimi nga 110 në 99 Euro.

28
Janar, 2020
WordPress Administrim
16:30 - 19:30
Probit Academy

Dëshironi të mësoni krijimin e ueb faqeve duke përdorur njërën nga platformave më të përhapura në treg WordPress. Regjistrohuni në trajnim dhe fitoni ofertën...