fbpx

Web Design & Development I

Hyrje Ky trajnim është dizajnuar për fëmijët të cilët kanë dëshirë teknologjinë informative dhe që dëshirojnë që përvojën e tyre në zhvillim të softuerit ta pasurojnë më tutje dhe të realizojnë idetë e tyre përmes kodimit të web faqeve. Nxënësit …

User Avatar
(Asnjë vlerësim)

Hyrje

Ky trajnim është dizajnuar për fëmijët të cilët kanë dëshirë teknologjinë informative dhe që dëshirojnë që përvojën e tyre në zhvillim të softuerit ta pasurojnë më tutje dhe të realizojnë idetë e tyre përmes kodimit të web faqeve.
Nxënësit këtu njihen me HTML si zgjidhje për paraqitjen e përmbajtjes dhe struktures se një faqeje interneti, stilizimin e tyre duke përdorur CSS pastaj do të mësojnë konceptet bazike të JavaScript strukturat me përsëritje, ngjarjet, funksionet dhe kushtet, gjithashtu njihen me teknika të ndryshme të zgjidhjes së problemeve.

Në fund të secilës pjesë do të programohet një aplikacion dhe do të praktikohet gjithçka që është përfshirë në ligjërata. Këtu, inkurajohen të planifikojnë, ndërtojnë, rishikojnë dhe prezantojnë projektet e tyre.

Pre-rekuizitat

Për të ndjekur këtë trajnim nxënësit nuk duhet të kenë njohuri paraprake. Përparësi kanë nxënësit që kanë pasion kompjuterin.
Mosha e preferuar 12-16 vite.

Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të këtij trajnimi  studenti do të jetë në gjendje të kuptoj elementet bazë të programimit në web dhe të jetë në gjendje të filloj me programim të web aplikacioneve të thjeshta.

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 130 mësime / 2 kuize Koha: 10 javë

Rreth Trajnerit/es

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *