fbpx

Switching, Routing, and Wireless Essentials (SRWE)

Avancimi njohurive në rrjeta kompjuterike niveli mesatar është i mundur për vetëm 65 orë trajnim. Në këtë trajnim ju do mësoni si të krijoni një rrjet për një kompani të madhe dhe të bëni sigurimin e asaj rrjete dhe avancime të tjera.

User Avatar
(Asnjë vlerësim)
Çka do përfitoni nga trajnimi
  • Konceptet e Switch-ing, protokollet VLAN, Routing mes VLAN-ave.
  • Redundanca në rrjeta përmes protokolleve STP, Etherchannel dhe HRSP.
  • IP adresimi automatik DHCPv4 dhe DHCPv6.
  • Siguria ne rrjetat lokale (LAN)
  • Rrjetat pa tela (WLAN)
  • Konceptet e rutimit dhe konfigurimi i rutave statike.

Pre-rekuizitat

Për të kompletuar trajnimin me sukses, nga studentët pritet që të kenë njohuri të përgjithshme në rrjeta kompjuterike dhe të kenë të përfunduar trajnimin Introduction to Networks (ITN).


Pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të këtij trajnimi  studenti do të fitoj informata rreth koncepteve: Switching, VLAN, STP, Etherchannel,  DHCP, HSRP, LAN Security, WLAN, Static Routing  njohuri përmes të cilave të mund të krijoj një rrjet të avancuar  ( Enterprise Network ) dhe mund te vazhdoj me semestrin e tretë Enterprise Networking, Security, and Automation (ENSA)

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 16 mësime Koha: 10 javë

Rreth Trajnerit/es

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.