fbpx

Code

Kthe fëmijën tuaj nga një lojtar i lojërave në një krijues të aplikacioneve(lojërave). Ofroj fëmijës mundësi që të zhvilloj aftësitë e tyre logjike dhe të zgjidhjes së problemeve që do ndihmojnë dhe për shkollim e tyre.

User Avatar
(Asnjë vlerësim)
Çka do përfitoni nga trajnimi
 • Fitojnë njohuri bazike në program duke përdorur konceptin e programimit me blloqe
 • Aftësohen që të planifikojnë, dizajnojnë, kodojnë aplikacione (lojërat e tyre kompjuterike)
 • Programi zhvillon aftësitë e tyre logjike dhe të zgjidhjes së problemeve që ndihmojnë dhe për shkollim
 • Krijimin e projekteve reale duke përdorur pjesët e mësuara në trajnim

Pre-rekuizitat

Për të ndjekur këtë trajnim nxënësit nuk duhet të kenë njohuri paraprake. Përparësi kanë nxënësit që kanë pasion kompjuterin.
Mosha e preferuar 8-15 vite.


Pas përfundimit të trajnimit

Në fund të kursit, nxënësit aftësohen që të planifikojnë, dizajnojnë, kodojnë lojërat e tyre  kompjuterike duke përdorur konceptet bazike të programimit.

Më e rëndësishmja, ky program zhvillon aftësitë e tyre logjike dhe të zgjidhjes së problemeve që janë të dobishme në shumë aspekte të jetës, qofshin ato menjëherë në studimet e tyre (p.sh. Matematika, Lendet Shkencore  etj.) ose në të ardhmen.

Korrikula e Trajnimit

Koha: 12 javë

  Njohja me algoritmet dhe programin 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  “Debugging”-Korigjimi i programeve 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Strukturat e përsëritjes 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Interneti 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Sigurina në internet 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Ngjarjet 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Kushtet 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Struktura unazore while në lojën farmer 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Variablat 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Përsëritjet me strukturë for 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

  Funksionet 0

  Asnjë shënim në këtë pjesë

Rreth Trajnerit/es

Përvojë në mësimdhënie : Trajner në Probit Academy 2019  - Aktual. Përvojë në profesion: Zhvillues i Web-it Probit 2018 . Shkollimi : Master në shkenca kompjuterike në FIEK.

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Leave A Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *