fbpx

Bazat e programimit në Python dhe Flask

Mëso gjuhën programuese Python dhe jepi vetes mundësi të kodosh aplikacione të natyrave të ndryshme – nga aplikacionet e thjeshta në konsolë, ueb sajtet dinamike, web crawlers, e deri tek aplikacionet mobile. Korrikula e Trajnimit Totali i mësimeve: 64 mësime …

User Avatar
(Asnjë vlerësim)

Mëso gjuhën programuese Python dhe jepi vetes mundësi të kodosh aplikacione të natyrave të ndryshme – nga aplikacionet e thjeshta në konsolë, ueb sajtet dinamike, web crawlers, e deri tek aplikacionet mobile.

Korrikula e Trajnimit

Totali i mësimeve: 64 mësime Koha: 10 javë

Rreth Trajnerit/es

I lindur në vitin 1990 në Kumanovë, Maqedoni. Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në vendlindje ndërsa studimet i përfundoi në “Fakultetin e Shkencave Kompjuterike dhe Elektroteknikës” pranë Universitetit “Shën. Kirili dhe Metodi” në Shkup. Aktualisht punon si inxhinier i softuerit në kompaninë zviceriane Vizah GmbH, dhe ligjerues në shkollën private Probit Academy në Prishtinë. Kontakto: Tel. +383 49 574 160 (RKS) Tel. +389 70 580 780 (MK) Email. ylber.veliu@yahoo.com

Vlerësimet

Average Rating

0
Asnjë vlerësim

Detailed Rating

5 yje
0
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0